Välkommen på webbinar!

Lär dig mer om hur studieförbunden kan arbeta med validering i olika former.

Det här låter toppen - jag vill anmäla mig!

Det finns fungerande lösningar

Vill du veta hur man kan synliggöra lärande och de kunskaper och färdigheter man får i studieförbundens olika verksamheter? Missa då inte chansen att anmäla dig till ett webbinar här nedan för att lära dig mer om hur studieförbunden kan arbeta med validering.

Ur innehållet

  • Möjligheterna med validering för individer hos Studieförbunden
  • OCN-metoden förenklar och kvalitetssäkrar verksamheten
  • Exempel på validering med OCN-metoden
  • Framgångsfaktorer för en lyckad process

Varför ska jag delta?

Studieförbunden har ett unikt system för att validera människor i generella kompetenser. Detta är ett verktyg som kan användas för att synliggöra lärande och de kunskaper och färdigheter man får i studieförbundens olika verksamheter. Det kan vara i studiecirklar, föreningsverksamhet, ledarutbildning, vardagssvenska, projekt eller arbetsmarknadsinsatser.

Nu erbjuder vi webbinar som handlar om hur studieförbunden kan arbeta med validering i olika former. Vi kommer berätta om innehåll, metoder och hur validering kan stärka individers självkänsla, synliggöra kompetens, ge möjlighet till jobb eller vidare studier, samt hur det kan vara en kvalitetssäkring i den egna verksamheten.

Lär dig mer om validering med OCN-metoden – välkommen till ett kostnadsfritt webbinar!

Vill du veta mer?

Webbinaret ovan handlar om validering och hur en sådan kan bidra till att stärka individer och synliggöra kompetens inom Studieförbunden. Kontakta gärna Kenneth Blad, kenneth@valideringsforum.se, om du har frågor.

Kontakta oss gärna för mer information hur samma metod och verktyg kan användas i arbetsmarknadsinsatser eller som underlag för att utforma utbildningar. Vi arrangerar även utbildningar och workshops om validering, på uppdrag av företag och organisationer, utifrån just deras behov.